Ani konyhája

Ani konyhája

Rántott velő

2021. január 09. - Ani konyhája

Rántott velő :
Velőrózsákat lassú folyóvíz alatt óvatosan mossuk , majd óvatos mozdulattal hártyázzuk le .
Redőket is szépen megszabadítjuk az eres hártyától . 
Lecsepegtetjük , sózzuk , borsozzuk , mustározzuk ízlés szerint.
Panírozzuk ,liszt tojás ,morzsába .
Forró zsiradékba 4 - 5 perc alatt készre sütjük .
Szalvétára szedjük felesleges zsírt leitatjuk ,forrón tálaljuk .
Köret hasábburgonya , tartármártás ,vagy csak simán majonézzel is nagyon finom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://anikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7216378636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása