Ani konyhája

Ani konyhája

Kaszinótojás

2019. május 03. - Ani konyhája

Kaszinótojás.
- hozzávalók ,
-10 db tojáshoz , 
- 5 db főt tojás , 
- 3 db közepes burgonya ,
- 5 dk , vaj ,
- 1 evőkanál tejföl , 
- 1 csapott evőkanál mustár , ugyanannyi majonéz , 
- só , bors , szerecsendió , majoránna , ízlés szerinti mennyiség , 
- Elkészítés . 
- tojásokat keményre főzöm , hosszába ketté vágom , sárgáját  keverőtálba teszem , burgonyát megfőzöm majd a sárgájához adom még melegen a vajjal együtt . Fűszerezem a fentebb leírtakkal ízlés szerint , villával kanállal jól összedolgozom ,( géppel keverni tilos mert ragacsosan összeáll ) 
Félbevágott tojásokat megtöltöm vele , franciasaláta ágyra rakom . 
Elkészítem  tetejére az öntetet.
- Öntet , 
- 1 teáskanál zselatint fél dl vízben felforralok , tűzről levéve 1 teáskanál vajat , 1 evőkanál majonézt , 1 evőkanál tejfölt , teáskanál citrom kifacsart levével simára keverem , hagyom picit dermedni , majd a tojásokra kanalazom , hűtőbe  teszem fél órára .




A bejegyzés trackback címe:

https://anikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1714803186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása